ÉLETMÓDI

10 vérforraló üzenet, ami iszonyatosan felizgatja a nőt szex közben

Hatalmas ereje lehet akár egyetlen szónak is: jó időben, jó helyen elsuttogva csodákra képes az ágyban! Íme, a legizgatóbb szex-szótár, minden egyes darabja berobbantja az orgazmust!
  • Szerző: A. G.

Nincs is annál izgatóbb, mint egy tökéletesen időzített mondat az ágyban, egy-két piszkos szó... és a gerjedelem a tetőfokára hág.

Az olyan szavak, amelyektől még izgalmasabbnak, szexibbnek és kívánatosabbnak érzi magát a nő, szinte egyből betalálnak. Arról nem is beszélve, hogy növeli a kettőtök közötti intimitást. Ilyenkor elmosódnak a határok, és az aktus addig még nem ismert izgalmakkal kecsegtet. Nem feltétlen kell a legmocskosabb szavakat használni, a lényeg az időzítésen és a tónuson van.

Íme, a legforróbb szavak, melyeket bátran alkalmazhatsz a következő bevetésen:

1. Igeeen!

Igen édes, ezt csináld még, nagyon jó vagy.... Az "igen" megerősíti a másikat abban, hogy jó az, amit éppen veled művel, magabiztosságot ad és segít abban, hogy mindketten átadhassátok magatokat a gyönyörnek.

2. A neve

A női öröm nárcisztikus is tud lenni az ágyban, ugyanis ha a nő hallja a saját nevét, attól még különlegesebbnek érzi magát. Üzenete, hogy ő ellenállhatatlan és egyedi, és bizonyosan a mennyekbe tud repíteni.

Arról azért mindenképp győződj meg, hogy a megfelelő nevet mondod, különben a csajt végképp boldogtalanná teheted.

3. Szeretem...

Ha tényleg úgy érzel, akkor mondd neki, hogy szeretlek, ellenkező esetben koncentrálj a testére és adj neki pozitív visszacsatolást. "Szeretem a melleidet, imádom megérinteni a puha bőröd" - ilyen és ehhez hasonló kinyilatkoztatások totálisan beindítják a nőt. A látvány pedig, amikor ő már felizgult, téged is feltüzel majd.

4. Feszes és szűk

Minden nő arra vágyik, hogy a pasija azt érezze, hogy ő az a szűz, aki csakis miatta válik rossz kislánnyá az ágyban. A nők biztosak szeretnének lenni abban, hogy eléggé feszesek és szűkek odalent és partnerüknek nagyon jó velük a szex. Próbáld meg körülírni, mennyire jól érzed magad, amikor benne vagy!

Lapozz a folytatáshoz!


5. Nedves

Amikor a nő be van indulva, azt nem tudja elrejteni az öle. Neked azonban nem kell ezt megvárnod, már előtte is felizzíthatod a vágyakat. Ha elmondod neki, érzed, hogy kezd benedvesedni, a teste egyből reagálni fog rá.

6. TE!

Ne felejtsd el kifejteni számára azt, hogy mennyire be tud indítani téged. Ahelyett, hogy azt mondanád, hogy "Teljesen felizgultam", inkább alkalmazd a "Totálisan beindítottál vagy felizgattál" mondatokat, kiemelve személyes hatásának fontosságát. 

7. Farok

A nőket a farok szó valóságosan feltüzeli, míg a pénisz más elnevezései inkább taszítják vagy egyáltalán nincsenek rájuk hatással. A szó maga a férfiasságot és a férfias erőt közvetíti a nő számára. Az pedig már csak rajtad múlik, hogyan fejezed ki azt, hogy mit is fogsz csinálni vele a következő pillanatban. Ez eszméletlenül izgató hatással tud lenni!

8. Forró

Bármilyen kedves nevet is találtál a nő ölének, érdemes a forró jelzőt is elé raknod. Tudasd vele, mennyire jól esik neked perzselő vaginája  és mi az, amit szeretnél vele csinálni. Meglátod, nem sokkal később már pontosan azt fogod tenni, amit mondtál...

9. Kellesz

Melyik nő nem imádja, ha megkívánják, pláne ha ezt még izgató módon a kifejezésére is juttatja a férfi? Meg különben is: jó érzés különlegesnek és vágyakat felkorbácsoló nőnek lenni. Add meg hát neki ezt az örömet, éreztesd vele, mennyire nagy szükséged van rá a szexben is.

10. Gyere, élvezz!

Természetesen a gyönyör előtti utolsó pillanatokat sem kell a véletlenre bízni. Ha szeretnéd, hogy partnered hamarabb érjen a csúcsra, biztasd bátran. A "Gyere kicsim, élvezz..." vagy bármilyen becézés a "gyere" szóval egyszerre közvetíti a vágyat, az élvezetet és az orgazmust. Azt akarod, hogy elvesszetek egymásban és az ő gyönyörétől nincs számodra más fontosabb.

 

 

 

 

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?