SPORT

Katinka állandó csatát vív a férjével, most nyerésre áll

Sokszor kötnek fogadást egymással, folyamatos a versenyhelyzet közöttük. Most a plüssbabák eladási száma dönt majd egyikük javára.
  • Szerző: HBK

Hosszú Katinka nem csak a medencében versenyez folyamatosan, a férjével is rivalizál. Fogadásokat kötnek egymással rendszeresen, a vizes világbajnokság előtt is így tettek.

„Nagyon sokszor kötnek fogadást, amikor tehetik, rivalizálnak. Úgy is fogalmazhatok, állandó a versenyhelyzet – mondta Tóth Fanni, az úszónő sajtósa a Blikknek.Gyakran fogadnak időeredményekben, és mindig valami jelképes nyeremény jár a győztesnek. Például az szokott lenni a fogadás tárgya, hogy melyikük választhatja ki a filmet a mozizás előtt, ki döntheti el, melyik étteremben egyenek, vagy ki viszi el a másikat kosárlabda-mérkőzésre.”

A vb-re plüssbabákat gyártottak mindkettőjükből, természetesen most a fogadás arról szól, hogy Katinkából vagy Shane-ből adnak-e el többet.

„Egyelőre a Hosszú-babák a kelendőbbek, de a különbség minimális” – tette hozzá Tóth.

Érdemes  lesz hétfőn figyelni az úszóversenyekre, hiszen Katinka ma megszerezheti az első aranyérmét a Duna Arénában, a legjobb idővel került be a női 200 méteres vegyesúszás döntőjébe.

És ezeket olvastad már?