TÜZELŐÁLLÁS

Váratlan helyen bukkant fel Gyárfás Tamás

A Magyar Úszó Szövetség egykori elnöke Kínában tartott előadást. A FINA-világkiállításon a magyarok standja a legnépszerûbb.
  • Szerző: HBK

Kedden kezdődik a kínai rövidpályás úszó-világbajnokság, a verseny előtt még a FINA-világkiállítását is megnézhetik a szurkolók. Az eseményhez kapcsolódó háromnapos konferenciára Gyárfás Tamás is elutazott, a MÚSZ egykori elnöke még előadást is tartott.

Gyárfás a FINA végrehajtó bizottságának tagjaként Szántó Évával, a BP2017 Nkft. ügyvezetőjével tartott előadást a 2017-es vizes-vb szervezéséről.

A világkiállításon egyébként messze a magyar stand a legnépszerűbb, a vetítésekkel, Rubik-kockával és szaloncukorral csalogató pavilon elsősorban a jövő augusztusi junior úszó világbajnokságra fókuszál. A nem mindennapi látvány és dizájn olyannyira nagy sikert aratott, hogy a FINA vezetőit, többek között az odalátogató Julio Maglione elnököt is teljesen lenyűgözte.

Gyárfást áprilisban a Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtóként gyanúsította meg az ügyészség, emiatt lakhelyéről, vagyis Budapestről nem távozhatott el. Később azonban kifizette a 200 millió forintos óvadékot, így személyi mozgásában már semmilyen módon nincs korlátozva, külföldre is utazhat. Ugyanakkor időről időre be kell jelentkeznie a rendőrségen.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?