TÜZELŐÁLLÁS

Ütik-vágják Messit és családját

Chile nyert a Copa döntőjében, de sokaknak ennél is fontosabb, hogy a Barca sztárja vesztett. A családját a lelátón, őt a neten támadták be. E.T.-től legalább már nem kell félnie.
  • Szerző: VaV

A házigazda Chile büntetőpárbajban legyőzte a nagy esélyes argentinokat a Copa América döntőjében. Mégis mindenki a vesztes Lionel Messivel foglalkozik. Õt legalább csak az interneten ütik-vágják, a családtagjai viszont nem úszták meg ennyivel a lelátón.

A zseniális labdarúgó továbbra is képtelen nyerni egy trófeát hazája felnőtt válogatottjával. Egy éven belül, a világbajnoki döntő után a dél-amerikai kontinenstornán is „csak” második lett. Messi ráadásul szinte észrevétlen volt a meccsen. Ezért is terjed róla a világhálón egy fantomkép a következő kaján felirattal:

Eltűnt! 28 éves, sötét hajú. Utoljára a Chile-Argentína mérkőzés bemelegítésekor látták. Ha megtalálják, jelentkezzenek az argentin válogatottnál!

A neten lúzerként kezelt Barcelona-sztár keserűségét fokozza, hogy a szünet előtt megtámadták a szeretteit a stadion lelátóján. A Clarín úgy tudja, hogy egy chilei drukker ököllel hátba ütötte, a Daily Mail szerint egy másik megdobta a bátyját, Rodrigót. Biztonsági okokból végül az egész családot egy tévés közvetítőfülkébe vitték.

Messit már a döntő előtt durván és ízléstelenül betámadták a chileiek. A lelki terror jegyében egy szatirikus lap címoldalán a filmbéli űrmanó, E.T. ujjazással fenyegette.

Az előzmény: a hazai csapat védője, Gonzalo Jara az Uruguay elleni negyeddöntőn azzal hergelte föl Edinson Cavanit, hogy a fenekénél matatott, majd színészkedve kiállíttatta a csatárt.

És ezeket olvastad már?