TÜZELŐÁLLÁS

Szoboszlai Dominik megszólalt, csak néző lehet a döntőn

Egy percet sem játszott még tétmeccsen, mégis ő mutathatta be a Lipcse vadonatúj mezét.
  • Szerző: SK

Végre már a csapattal edz Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig magyar középpályása. A játékos a télen igazolt Salzburgból a német városba, azóta azonban sérülés miatt egyetlen percet sem játszott. Sőt a közös edzéseket is csak a héten kezdhette el a társakkal. Mégis megbíznak benne, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy ő mutatta be a gárda új mezét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Labdával már hetek óta edzhet, de a csapattársaival még mindig nem

Labdával már hetek óta edzhetett, de a csapattársaival csak hétfőtől
Fotó: Instagram

Szoboszlai elmondta, a felépülésében minden a tervek szerint halad.

„Örülök, hogy hónapok után újra együtt dolgozhatok a csapattal. Szerencsére nincs semmi fájdalmam, minden úgy történik, ahogy elterveztük” – mondta a középpályás, akivel kapcsolatban számunkra továbbra is az a legfontosabb kérdés, hogy milyen szerep várhat rá a nyári Európa-bajnokságon.

Ez még nem dőlt el, az viszont igen, hogy a Lipcse csütörtöki kupadöntőjén Szoboszlai Dominik legfeljebb a nézőtéren lehet jelen. A gárda – remélhetőleg Gulácsi Péterrel és Orbán Willivel a soraiban – a Dortmund ellen játszik a fináléban.

A két csapat múlt szombaton bajnoki meccset is játszott egymás ellen, azt a találkozót a Dortmund nyerte 3-2-re. A Borussia egyébként idén két meccsből kétszer verte a keletnémet „Bikákat”. A német kupa döntőjét Berlinben rendezik, nézők nem lehetnek ott az összecsapáson.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?