TÜZELŐÁLLÁS

Kitálalt Kokóval kapcsolatban Erdei, tudja, mi vár rá elnökként

Nem érdekli, hogy mi volt Kovács István és Csötönyi Sándor között, a lényeg, hogy fejlődési pályára állítsák a bokszot. Erdei már most tudja, sok ellenfele nem lesz korrekt.
  • Szerző: HBK

Jószívűnek gondolja magát Erdei Zsolt, ettől függetlenül nem gondolja úgy, hogy palimadárként viselkedik majd, ha ő lesz a Magyar Ökölvívó Szövetség következő elnöke.

„Túl jószívű vagyok, de ez baj? Egy elnök nem lehet jószívű? Ettől még nem leszek palimadár. A lényeg, hogy konzekvensen dolgozzunk, és fejlődési pályára állítsuk a sportágat” mondta Erdei a Borsnak.

„A ringben is féltem, mégis sikerrel vívtam meg a meccseimet. Egy kivételtől eltekintve. De az az ellenfelem meg nem volt valami korrekt. Bár tudom, itt sem lesz mindenki az” – tette hozzá Erdei.

Madár szerint a politika már beleszólt volna az ökölvívásba, ő viszont nem látja ennek jeleit. Az sem érdekli, hogy mi volt Kokó és Csötönyi között, előbbi segítségére számítana is.

„Õ az utolsó olimpiai bajnokunk, sportdiplomáciai karriert épít a profik között, tudását kár volna nem kamatoztatni. De mindenkire számítok, aki tenni akar a sportágért.”

És ezeket olvastad már?