TÜZELŐÁLLÁS

Kitálalt a bombázó sportolónő: bámulatos dekoltázsa miatt utálták ki

Elege lett a képmutatásból. Lenézik és mindennek elhordják a nem mindennapi kinézete miatt. Még azt sem engedték, hogy rászoruló gyerekeknek segítsen.
  • Szerző: vav

Eredményei helyett leginkább a kinézetével vált világhírűvé Paige Spiranac amerikai golfversenyző. A 26 éves sportolónőt milliók követik a közösségi oldalakon, de kivételesen nem szexi fotóval vagy videóval, hanem felháborodott sztorijával lepte meg a rajongóit. Szeretett volna részt venni egy rászoruló gyerekek megsegítésére szervezett jótékonysági akcióban, de a szervezők visszautasították. Nem is valami elegánsan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Szerettem volna grátisz felajánlani árverésre a golfütőimet. Valaki azonban visszaírt: 'Ez szuper lenne, de sajnos nem megy, hogy a tagjaink között lássanak'. Vissza akartam adni valamit, segíteni olyan gyerekeknek, akiknek semmijük sincs, mert én is úgy nőttem föl. És kib**ottul nem tehetem meg. Mindezt a dekoltázsom miatt”

- fakadt ki Paige.

Guess the course and hole I’m on🤔

A bombázó korábban is sokszor panaszkodott arra, hogy a képmutató golftársadalom szinte kiutálta. Előfordult, hogy egy merészebb ruhája miatt lekurvázták a versenyén.

„Ez egy képmutató sportág, teljesen elitista, fullasztóan exkluzív, és ezt utálom, mert én magam nem vagyok ilyen. Sosem láttak szívesen a golfban, és ezt mindmáig tapasztalom. Tulajdonképpen a legrosszabb sportot választottam magamnak, mert komplett ellentéte vagyok mindannak, amilyennek egy golfozónak lennie kell. Én faragatlan vagyok és igazi, és olyan ruhát hordok, amilyet akarok”

- folytatta Paige Spiranac, aki amondó: a golf sokkal inkább rossz értelemben vett színház, semmint sport.

Finding a great 3 wood is a game changer. It’s hard to find one you love off the tee and off the ground. My advice is to skip the club reviews that only seem to push one brand and just go out and try them all for yourself. Everyone is different so not one brand is right for all. What’s your favorite club brand?

„A golfban mindenki a tökéletes golfozó szerepét játssza, még akkor is, ha a valóság egészen más. Frusztrál, mennyi képmutatást tapasztalok. Az úriemberek játékának mondják, pedig sokuk egyáltalán nem viselkedik úriemberként”

- célzott az őt érő sértések sorára.

„Mint egy nagy férfiklubban, ha valaki elkövet valamit, a többiek fedezik. De ha én fölveszek egy trikót a pályán, rögtön én vagyok a könnyűvérű, a kurva, és minden olyan, aki tönkreteszi a játékukat. Egyszerűen fel nem foghatom, miért olyan fontos, hogy valaki galléros pólóinget hord-e – én mindenesetre nem hordok.”

Just a cool 110 outside here in Arizona🔥🙃 #golf

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?