TÜZELŐÁLLÁS

Jókora elvárás, Dzsudzsáknak üzent Marco Rossi

Júniusban két Európa-bajnoki selejtező vár a magyar labdarúgó-válogatottra. Marco Rossi szövetségi kapitány Dzsudzsák Balázs szerepéről beszélt.
  • Szerző: mv

A magyar válogatott június 8-án Azerbajdzsánban lép pályára, három nappal később pedig Wales együttesét fogadja Budapesten. Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sportnak elmondta, mindkét meccsen azt várja Dzsudzsák Balázstól, hogy ő jelentse a különbséget.

"Egy dolgot le kell szögeznem Balázs esetében: Számomra ő az egyetlen játékos, hangsúlyozom, az egyetlen játékos a keretben jelen pillanatban, akinél már kizárólag a válogatott élvez prioritást. Nála most egyértelműen a nemzeti csapat számít igazán. Jóval korábban biztos neki is fontos volt a klubcsapat, most viszont büszke rá, hogy ő lehet a kapitány. Büszke arra, hogy itt lehet, hogy meghívót kapott, és korábban nagyon sokat szenvedett, amikor nem hívtam meg, de ugye követnem kellett azokat a szabályokat, amelyeket meghoztam. Amikor Dzsudzsák visszatért, lépésről lépésre lendült formába és

azt várom, ő jelentse majd a különbséget a csapatban a következő mérkőzéseken.

A magyar válogatott két mérkőzés után három ponttal áll a csoportjában, ahonnan két csapat kvalifikálja magát a 2020-es Eb-re.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?