TÜZELŐÁLLÁS

Hosszú Katinka vallomása: így változott meg az élete Tusup nélkül

A háromszoros olimpiai bajnok nem élte meg kudarcként a szakítást, ami csak erősebbé tette. A részletekről viszont még nem tud beszélni.
  • Szerző: HBK

Hosszú Katinkával készített interjút a Nők Lapja, amiben az Iron Lady elárulta, miként változtatta meg a Shane Tusup-pal való szakítás.

A beszélgetésben Katinka elmondta, a legrosszabb helyzetből is képes tanulni, felállni a padlóról. Tavasszal viszont időre volt szüksége ahhoz, hogy rendbe tudja tenni a lelki dolgait.

„Ha örvénybe kerül az ember, és kapkodni kezd, csak belegabalyodik, az egyetlen kiút, ha hagyja magát lerántani a mélységig, és onnan más irányba elrúgja magát. Ezt tettem. Mi más választásom volt?” – idézi a Lokál az úszóklasszist, akiről az édesapja is őszintén nyilatkozott.

Korábbi férjével és edzőjével, az Egyesült Államokba visszaköltözött Shane Tusuppal való kapcsolatáról még nem tud beszélni, egyszer – mások okulására – mindent elmond róla. Azt azonban határozottan állítja, hogy nem kudarcként élte meg a szakítást, több lett a házasság és a válás által is. Mint mondta:

Az a szegény, törékeny bajai kislány legalább erősebb lett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?