TÜZELŐÁLLÁS

Feszültség az úszóknál, Katinka nem beszél a kapitánnyal

Az olimpiai bajnok klasszis a menedzsmentjén keresztül tartja a kapcsolatot a szövetséggel. De legalább nincs háborúban velük, ez előrelépés.
  • Szerző: HBK

A magyar úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba a %%-nak elárulta, nem örül annak, hogy Hosszú Katinka nem személyesen tartja a kapcsolatot a szövetséggel.

Szerdától szombatig Debrecenben lesz a magyar országos úszóbajnokság, egy kivételtől eltekintve mindenkinek ez az utolsó lehetősége, hogy bekerüljön a budapesti világbajnokságra készülő csapatba.

Természetesen Katinkának nem kell félnie, beton biztos a helye a válogatottban, miért is ne lenne az a világ legjobb úszónőjének? Így neki csak egy felkészülési lépcsőfok az országos bajnokság, ahol Sós szerint minden versenyszámban elindul majd – legalábbis nagyon meglepné, ha nem így lenne.

Viszont ezt még nem tudják a szövetségnél, az Iron Lady nem tájékoztatta még őket. Ahogyan azt sem tudni egyelőre, hogy a világbajnokságon hány számban szeretne indulni. Megkérdeztük Sóst, hogy mit gondol erről a helyzetről, a kapitány pedig elismerte, hogy nem örül ennek a fajta kommunikációnak.  

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?