TÜZELŐÁLLÁS

Edzőválság, kit rúgnak ki először az NB I-ben?

Három csapatnál is rezeg a léc edzőfronton. A Puskás Akadémia és a Debrecen nyeretlenként kieső helyen áll, míg a Ferencváros csupán egy győzelmet jegyzett az eddigi öt forduló során a labdarúgó NB I-ben.
  • Szerző: mv

Elfogyott a ferencvárosi szurkolók türelme, és kifütyülték Thomas Doll vezetőedzőt szombaton, miután a csapat csak 1-1-re végzett odahaza a Pakssal.

Egyértelműen a német tréner tudtára adták véleményüket: zúgott a lelátóról az "Auf Wiedersehen" vagyis a "Viszlát", amivel tisztán jelezték Dollnak, hogy helyette mást szeretnének látni a Fradi kispadján. Miért zúgolódnak?

Nos, az FTC júliusban kiesett az Európa-ligából, a bajnokságban pedig csak egyszer járt sikerrel. Tavaly is jókora csalódást okozott a gárda, hiszen Doll vezetésével címvédőként csak a negyedik helyen végzett az NB I-ben.

Pintér Attila is féltheti az állását, hiszen hiába erősítette meg a nyáron 12 játékossal - köztük öt légióssal - a Puskás Akadémia keretét, nyeretlenül az utolsó helyen állnak. Ráadásul a felcsúti alakulat már tíz gólt kapott, ennél többet csak a Mezőkövesd szedett be. Pintér egyébként a bírók hibáival indokolja csapata pocsék eredményeit, szerinte eddig valamennyi mérkőzésükbe belenyúltak a játékvezetők...

A Puskás Akadémia mellett már csak a Debrecen nyeretlen az NB I-ben. Herczeg András együttese az eddigi öt meccsén csak két gólt szerzett, amely gyatra támadójátékot sejtet.

A Loki kieső helyen áll, nagy kérdés, hogy ezt meddig nézik el a klub történetének egyik legsikeresebb edzőjének. Tudniillik Herczeggel a Bajnokok Ligája és az Európa-liga főtábláján is játszott a DVSC, és két bajnoki címet is bezsebelt. A régi sikerek megmentik Herczeget?

Szavazzon a cikk alatt! Kitől köszönnek el először?

És ezeket olvastad már?