TÜZELŐÁLLÁS

Cristiano Ronaldót gyalázzák, már nem kér belőle a Juventus

Cristiano Ronaldo távozhat a Juventustól, folyamatosan kritizálják őt. A portugál sztár nyáron csapatot válthat.
  • Szerző: Ripost

Giovanni Cobolli, a Juventus egykori elnöke szerint az olasz klub nagy hibát követett el, amikor 2018 nyarán szerződtette Cristiano Ronaldótírja a Daily Mail. Úgy fest, már nem kérnek belőle, Ronaldo távozik a csapattól. Az ötszörös aranylabdás portugál labdarúgót napok óta folyamatosan kritizálják, a negatív hangok különösen a Juventus Bajnokok Ligája-kiesése miatt erősödtek fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cristiano Ronaldo távozhat a Juventustól

Cristiano Ronaldo távozhat a Juventustól (Fotó: AFP)

„Cristiano Ronaldo rossz vétel volt? Teljes mértékben! Már az elejétől fogva mondtam. Elismerem a tudását, de túl drága. A Juventus dolga, hogy eladja őt vagy sem, de jelenleg egy millió euróba kerül a klubnak minden egyes gólja” - mondta Cobolli.

Ronaldót 2018-ban elsősorban azért szerződtette a Juventus, hogy nagyobb esélye legyen a Bajnokok Ligájában a győzelemre, de nem járt sikerrel a klub. Idén már a nyolcaddöntőben kiesett a Juve, amely jelenleg az olasz bajnokságban sem remekel, hiszen tíz ponttal szorul az éllovas Internazionale mögé. Úgy fest, immár ott tart a helyzet, hogy elüldöznék őt a sztárcsapattól.

Sajtóértesülések szerint Ronaldo távozik a torinói csapattól ezen a nyáron. A Paris Saint-Germain mellett az Inter Miamival hozzák őt kapcsolatba, utóbbi együttesnek David Beckham a tulajdonosa.

A portugál sztár szerződése 2022-ben jár le Torinóban, ahol korántsem biztos a maradása – jelezte csütörtökön a Daily Star angol napilap, amelynek tudomása szerint Ronaldo már felvette a kapcsolatot Beckhammel.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, Cristiano Ronaldo évi 31 millió eurós fizetése túl magas, és klubja valóban komolyan fontolgatja eladását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?