TÜZELŐÁLLÁS

Kisfia szülinapján ölte meg magát a modell, mert szakított vele a Bayern München sztárja

Botrányos véget ért Jérome Boateng és barátnője kapcsolata. A modell nem tudta feldolgozni a történteket, és a gyanú szerint öngyilkos lett.
  • Szerző: Ripost

Holtan találták berlini lakásában, Jérome Boateng barátnőjét, Kasia Lenhardtot, aki a gyanú szerint öngyilkos lett, méghozzá a kisfia hatodik születésnapján. A Bayern München labdarúgója és a modell egy hete szakított egymással. A rendőrség közleményében azt írta, öngyilkosság gyanúja miatt hívták őket a helyszínre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KASIA (@kasia_lenhardt) által megosztott bejegyzés

A Daily Mail információja szerint a 25 éves nő Boateng lakásában hunyt el, a rendőrség kizárta az idegenkezűséget. Kasiának az előző kapcsolatából egy fia született, és 15 hónapig volt együtt Boatenggel. Kapcsolatuk csúnyán ért véget, a közösségi oldalakon és a sajtóban hadakoztak, számos kíméletlen nyilatkozattal illeték egymást.

jerome boateng barátnője öngyilkos

Boateng Barátnője nem tudta túltennie magát a szakításon (Fotó: Northfoto)

Boateng barátnője öngyilkos lett a szakítás után

A modell haláláról barátnője, Sara Kulka számolt be az Instagramon, ahol hozzátette, bízik benne, hogy hamarosan kiderül az igazság, mert Kasia is ezt szeretné. A Daily Mail szerint a Bayern München focistája és Kasia kapcsolata akkor romlott meg, amikor a modell rossz néven vette, hogy a focista még mindig jó viszonyt ápol az exével és annak családjával. Boateng azt is elmondta, hogy a lengyel nő rendszeresen hamis vádakkal támadta, és komoly alkoholproblémákkal küzdött.

Öngyilkosság. Boateng exét, Kasia Lenhardot holtan találták a lakásában

Kasia Lenhardot holtan találták a lakásában (Fotó: Instagram)

Kasia korábban magára tetováltatta Boateng nevét, és nemrégiben még azzal fenyegetőzött, hogy mindent kitálal és visszavág, amint felépül a szakításból. Órákkal a halála előtt egy bejegyzést tett az Instagramon, azt írta: „új fejezet.” Azóta sorra érkeznek a búcsúüzenetek az ifjú szépség korábbi fotói alá.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?