TÜZELŐÁLLÁS

Babos Timi aggódik, súlyos döntést mérlegel

Elvileg augusztusban folytatódna a nemzetközi teniszidény.
  • Szerző: Ripost

Korainak tartja a teniszidény augusztusi folytatását Babos Tímea. A magyar teniszező a jelenlegi körülmények között súlyos döntést mérlegel, kihagyná a New York-i Grand Slam-tornát, a US Opent – mondta el az nso.hu-nak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Babos Tímea
Fotó: Getty Images

„Nekem az augusztusi folytatás túlságosan korainak tűnik. Néhány napja a női játékosoknak volt egy konferenciájuk, amelyen az Egyesült Államok Teniszszövetsége, a USTA is képviseltette magát. Rengeteg kérdés és kritika vetődött fel, a körülmények messze nem ideálisak, szerintem nem szabadna így versenyeket rendezni.”

A legmagasabban jegyzett magyar női teniszezőnek számos aggálya van.

„Nekem sokkal fontosabb az egészség, és hogy ne zárjanak több hétre karanténba. Mi van, ha jön a második hullám, és ott ragadunk Amerikában vagy Ázsiában? Persze várom a versenyzést, de rengeteg negatív aspektusa van az újraindulásnak. Oké, pénzt kereshetünk – de milyen áron?! És a WTA miért indul két héttel korábban az ATP-nél? Mi lesz az ázsiai úttal? Jelen állás szerint azt mondom, nem utaznék New Yorkba, de meglátjuk, milyen fejleményeket hoz a következő néhány hét.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?