TÜZELŐÁLLÁS

Áll a bál az NB I-ben: egymást vádolja a kirúgott edző és az igazgató

Miriuta román lapnak nyilatkozva pakolt ki, de nem késett Révész kőkemény válasza sem. Folytatása következik?
  • Szerző: vav

Múlt kedden bontott szerződést Vasile Miriuta vezetőedzővel az NB I-ben hatodik Kisvárda vezetősége. A játékosként a magyar válogatottban is szerepelt, román származású szakember a romániai Digi Sportnak nyilatkozva vádolta meg Révész Attila sportigazgatót, mire a klubvezető a magyar Digi Sport Reggeli start című műsorában adott csattanós választ.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miriuta visszalőtt Kisvárdára, volt főnöke szerint jobban tenné, ha hallgatna
Fotó: MTI

 

Miriuta szerint Révész az Újpest elleni meccsük (2-0) szünetében az öltözőben veszekedett egy játékossal.

„Megkértem, hogy hagyja el az öltözőt, mert ott rajtam, a stábtagokon és a játékosokon kívül senki nem tartózkodhat. Annyit mondott, hogy 'Jó', de ezután már csak e-mailen kommunikáltunk. Az utolsó meccsemen egy testőrt rakattam az öltözőhöz, és megmondtam neki, hogy még az anyámat se engedje be! Másnap aztán hívtak, hogy nem folytathatom a munkámat”

- mondta többek között Miriuta, mire Révész úgy válaszolt, hogy mindebből egy szó sem igaz.

Elmondása szerint valóban bement az öltözőbe, de csak Gosztonyi sérüléséről érdeklődött, miközben „úgy telefonáltak bent a játékosok, mintha kártyapartin lennének”.

 

„Nem tudom, miért kell ilyen butaságokat mondani, de az ő szíve joga, ugyanakkor az ő szegénységi bizonyítványát állítja ki. Én tartom magam ahhoz a megállapodáshoz, amivel elváltunk, mert azért ez nem így indult. Zárójelben teszem hozzá, hogy

az igazi okokat nem fogom elmondani. Sokkal súlyosabb, sokkal etikátlanabb és a klubunk számára nagy kárt okozó cselekedetet tett, amit nem tudtunk tolerálni.

A szerződésében egyértelműen benne volt és ennek alapján a felmondása teljesen indokolt volt, sőt, sokkal súlyosabb attól, minthogy felmondjunk. Nem teregetem ki, ezt azért engedem meg magamnak, mert ő is egy olyan utat választott, amely nem volt indokolt. Ha később azt gondolja, akkor a bizonyítékokat, illetve azt, amit csinált, el tudom mondani”

- mondta Révész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?