TÜZELŐÁLLÁS

Teljes uralom, Lionel Messi átvenné a hatalmat Barcelonában

Lionel Messi kisöpörné a jelenlegi vezetőséget, és a saját embereit ültetné a helyükre Barcelonában.
  • Szerző: Ripost

Lionel Messi dühös a barcelonai vezetőkre, és Xavival, Puyollal valamint Cruyffal venné át a hatalmat, és zárná le a háborút a Camp Nouban – írta címében a The Sun, amely katalán sajtóhírekre és a közelmúlt barcelonai botrányaira építi az értesülését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lionel Messi
Fotó: Getty Images

Tény, a sztárcsapatnál az elmúlt hónapok inkább a balhékról szóltak. Messi előbb szópárbajba keveredett Eric Abidal sportigazgatóval, aki szerinte besározta a játékosokat egy megjegyzésével. Aztán Josep Maria Bartomeu elnökre borult ki, a presidente ugyanis arra bérelt fel egy céget, hogy a közösségi médiában ócsárolja a rivális elnökjelölteket, és bizonyos játékosokat.

Messit például azért piszkálták, mert még mindig nem írta alá az új szerződését, és még a feleségére is rászálltak. Az sem tetszett a hatszoros aranylabdás zseninek, hogy Neymart nem sikerült megszereznie a klubnak. Helyette olyan játékosokat szerződtettek, akik nem jelentettek erősítést.

Messinek elege van, és teljes hatalomátvételre készül. A The Sun szerint egykori sikertársa, Xavi lenne a csapat edzője, Carles Puyol a segédje, míg Johan Cruyff fia, Jordi ülne a sportigazgatói székbe. Természetesen a jelenlegi elnök, Bartomeu is repülne, az elnökválasztáson Messiék embere kerülne hatalomra.

Ha nem változik a helyzet, akkor Messi a nyáron leléphet. Az El Pais úgy tudja, Messi jelenlegi szerződésében szerepel egy záradék, amely szerint a szezon végén távozhat a klubtól. Ugyanis a megállapodásban szereplő 700 millió eurós kivásárlási ár 2019-ben lejárt, vagyis immár rajta múlik minden. Könnyen lehet, hogy a következő hónapok leginkább róla szólnak majd a barcelonai klubnál.

És ezeket olvastad már?