TÜZELŐÁLLÁS

Messi csupa panasz, nem érti, mi folyik a Barcánál

Hétről hétre újabb és újabb balhék robbannak ki a Barcelona labdarúgócsapatánál.
  • Szerző: Ripost

Lionel Messi szerint nagyon furcsa dolgok folynak a Barcelonánál, miután a klub elnökét azzal vádolták meg, hogy több száz kamuprofilt működtetett a közösségi oldalakon – írja a Daily Mail. Josep Maria Bartomeu elnöknek ezekkel az volt célja, hogy javítsák az ő megítélését, illetve kritizálják a riválisait és azokat, akik őt rossz színben tüntetik fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lionel Messi
Fotó: AFP

Az utóbbi időben a Barca jelenlegi játékosai közül Messit és Piquét is számos „támadás” érte a Twitteren és a Facebookon. Ráadásul a korábbi klublegendákat, Xavit és Guardiolát sem kímélték. Eközben Bartomeuról leginkább pozitív bejegyzések születtek. Habár Bartomeu közleményben tagadta a vádakat, Messi szeretné tudni a pontos igazságot.

„Megleptek a hírek, mert távol voltam. Nagyon furcsa dolgok történnek. Azt mondták, bizonyítékkal is szolgálnak. Amikor megérkeztem, az elnök úr ugyanazt mondta nekünk, mint amit a közleményben olvasni lehetett. Egyelőre mást nem tudok mondani, várni kell arra, hogy ezek a vádak igazak vagy hamisak.”

Messi néhány hete az Instagramon kritizálta a Barcelona sportigazgatóját, Eric Abidalt. Azóta arról lehetett olvasni, hogy a hatszoros aranylabdás argentin sztár nem érzi jól magát a klubnál.

És ezeket olvastad már?