OLDALVONAL

Új remény: jó hírt jelentett be Michael Schumacher orvosa

Régóta várt információ a legendáról. Negyedszer is Párizsba viszik, hogy a kórházban folytassák a terápiáját.
  • Szerző: vav

Optimistán nyilatkozott a párizsi őssejtterápiáról Michael Schumacher kezelőorvosa. Az immár több mint hat éve súlyos síbalesetben megsérült F1-legendát még ebben a hónapban visszaszállítják a Georges-Pompidou Kórházba, ahol már negyedik alkalommal vetik alá az újszerű gyógyító eljárásnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bevált a párizsi kezelés, negyedszer is alávetik a terápiának
Fotó: Getty Images

„Egytől három évig terjedhet a regenerációs terv időszaka. Gyakran látogatom Schumacheréket, és beszélek a családjával a haladásról, amit látok”

- idézte a német InTouch magazin Jean-Francois Payen professzort, aki még a baleset utáni hónapokban, Grenoble-ben vezette a Schumit kezelő orvoscsoportot.

A derűlátó szavak mellett Payen elismerően beszélt Corinna Schumacherről is:

„Mindent megtesz a férje egészségéért. Óriási akaratereje van, és tisztában van azzal, hogy mi vár rá: tisztán látja a dolgokat, és mindent el akar követni, hogy javuljon Michael állapota.”

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy Michael Schumachert a svájci villájából nagy titoktartás közepette a párizsi kórházba vitték, ahol óriási biztonsági intézkedések mellett, álnéven kezelik.

Ezt követően árulták el, hogy a Philippe Menasché professzor vezetésével kikísérletezett őssejtterápiának már nem először vetették alá a Forma-1 hétszeres világbajnokát. Habár azóta ellentmondásos nyilatkozatok születtek a módszerről, az új fejlemény alapján jó hatással lehet Schumi állapotára.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?