OLDALVONAL

Titkolózik gyermekével kapcsolatban Kozák Danuta

Nemsokára lesz egy nagy bejelentése az ötszörös olimpiai bajnoknak. Kismamaként sem állt le az edzésekkel, ott lebeg a szeme előtt a 2020-as tokiói olimpia.
  • Szerző: HBK

Kozák Danuta már tudja, hogy kisfia vagy kislánya lesz, de egyelőre titokban szeretné tartani gyermeke nemét.

„Egy kis ideig még nem kívánom elárulni, nemsokára viszont lesz majd ezzel kapcsolatban bejelentésem. Jelenleg gondolkodunk azon, hogy mi legyen a neve, nem akarjuk elkapkodni a választást”nyilatkozta Kozák a Blikknek.

A nagyszerű kajakos kismamaként sem állt le az edzésekkel, persze nem viszi túlzásba, és az orvosokkal is folyamatosan egyeztet. Csak a terhessége utolsó két hetében áll le a tréningezéssel.

Kozák már több olimpiai bajnok kajakos anyuka véleményét kikérte.

„Janics Natasával, Kovács Katalinnal és Fazekas-Zur Krisztinával is beszéltem. Fontos számomra a véleményük, az igazsághoz ugyanakkor az is hozzátartozik, hogy minden terhesség más és más, így leginkább az a fontos, hogy magamra figyeljek – magyarázta Danuta. – A felkészülést folytatom, az lebeg a szemem előtt, hogy 2018-ban minden gördülékenyen menjen. A hosszú távú cél pedig egyértelműen a ­2020-as tokiói olimpia, amelyen szeretnék az elvárá­saimnak megfelelően teljesíteni.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?