OLDALVONAL

Szörnyű tragédia, nem tudtak segíteni a pólósok a kisfiún

Biros Péter gálameccsének teljes bevételét egy rákos gyerek kezelésére szánták. Tamás Marcell bár hősiesen küzdött, de két héttel a találkozó után meghalt.
  • Szerző: acf

Biros Péter október 9-én egy gálameccs keretein belül befejezte pályafutását. A mérkőzés nemes célokat is szolgált, 1000 és 5000 forint értékű támogatói jegyet is lehetett vásárolni egy rákos kisfiú gyógyulásáért.

Tamás Marcell számára végül mintegy egymillió forint gyűlt össze - írja az egri klub honlapja. A kétéves, súlyos beteg Marcellt immunterápiás eljárással próbálták megerősíteni, további műtétek vártak volna rá. Sajnos október 24-én érkezett a rossz hír, Marcell meghalt.

A tragédia előtt Bárány Attila, az egri vízilabda klubelnöke és Biros Péter felkereste Tamás Marcellt, támogatásukról biztosították, és remélték, hogy meggyógyul, s egyszer majd, évek múlva egy nagy vízilabda mérkőzésen bemutatkozhat.

Hiába kezdett azonban özönleni a segítség, bár kisfiú hősiesen küzdött, szervezete mégis feladta a harcot a gyilkos kórral szemben.

És ezeket olvastad már?