OLDALVONAL

Szomorú napra ébrednek a Schumacher-család tagjai

Nem ilyen ünnepet képzelt el Michael Schumacher és felesége, amikor 25 éve összeházasodtak. A legenda állapota rányomja bélyegét az ezüstlakodalomra.
  • Szerző: vav

Szombaton ünnepli 25. házassági évfordulóját a Schumacher-házaspár – már amennyire a Forma-1 legendás alakjának egészségi állapota megengedi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Twitter

A 2013 végi súlyos síbalesete óta ápolásra szoruló Michael Schumacher 1988-ban ismerte meg élete szerelmét. Az akkor 19 éves Corinnának még az autóversenyeken is riválisnak számító Heinz-Harald Frentzen csapta a szelet. Ők azonban szakítottak (Frentzen szerint nem Schumacher miatt), és három évvel később kezdett randizni a későbbi álompár.

Schumi 1995. augusztus 1-jén, Kerpenben szűk körben vette feleségül Corinnát. (a bonni egyházi szertartás már nagyobb felhajtással járt, még a tévé is közvetítette, félmillió német márkás rekordösszegért).

Fotó: AFP

A westernlovas Európa-bajnoknő szinte mindenhová elkísérte, de többnyire a háttérbe húzódva segítette hétszeres világbajnok férjét. Közvetlen, de visszahúzódó természetének lehet köszönhető az is, hogy a baleset óta teljesen kizárta az életükből a nyilvánosságot. Azóta egy személyben ő a magánéletüket oroszlánként védő családfő, az anya, az üzletasszony, a vagyon kezelője – és persze a férjét ápoló gondos feleség.

Schumacher gyermekei (a 23 éves westernlovas Gina-Maria és a 21 éves autóversenyző Mick Schumacher) anyja biztosan most is mindent megtesz svájci otthonukban, hogy a körülményekhez képest méltón emlékezzenek meg a nagy napról, de annak idején aligha ilyen jövőről álmodoztak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?