OLDALVONAL

„Csak imádkozhatunk tehetetlenül” – kómába esett a Fradi BL-hősének felesége

Minden idejét imádott neje mellett, a kórházban tölti a kilencvenes évek NB I-es csillaga. Csak a fiuk edzői sikerei vigasztalják.
  • Szerző: Ripost

A klencvenes évek első felében két időszakban is a Ferencvárost szolgálta Szergej Kuznyecov. A később a Gázszer FC-ben is légióskodó ukrán származású védő ma már 58 éves, de azóta is Budapesten él. Az egykori közönségkedvenc légióst a sors olyan erőpróba elé állította, amibe bárki belerokkanhat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kuznyecov a felesége, Tatjana életéért aggódik – tudta meg a Blikk.

„Sajnos, a feleségem súlyos beteg, jelenleg is a Péterfy Sándor utcai kórházban fekszik. Régóta tart az a harc, amelyet az egészségéért, sőt, az életben maradásért vív. S mi csak imádkozhatunk tehetetlenül, hogy velünk maradjon. Bármit megadnék, hogy újra egészséges legyen! Sajnos, az állapota rendkívül változó, a közelmúltban például kómába esett. A tehetetlenség, a kiszolgáltatottság a legborzasztóbb az egészben, hogy segítenék, de nem tudok”

– idézte a lap Szergej Kuznyecovot, aki természetesen lehetőség szerint minden idejét a kórházban tölti, a felesége mellett.

Kétgyermekes fiuk, a 38 éves Szerhij Szerhirovics Kuznyecov – a korábbi uktán válogatott csatár – ma már egyre sikeresebb az edzői pályán: dolgozott a Szpartak Moszkvánál, legutóbb pedig Bölöni László pályaedzője volt a görög Panatinaikosznál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?