OLDALVONAL

Serena Williams felpakolta családját és meg sem állt Ausztráliáig

Az amerikai teniszező nem lesz magányos a karanténban.
  • Szerző: SK

A járvány miatt már az Australian Open februári rajtja előtt két héttel meg kellett érkeznie Melbournebe annak, aki részt akar venni a Grand Slam-viadalon. Ausztrália szigorú szabályokat vezetett be, így három szállodában gyakorlatilag “luxusbörtön” vár a sportág nagyságaira. A szabályok szerint a teljes mezőny (a játékosok mellett az edzőik, stáb- és családtagjaik) részére kötelező kéthetes bezártság során naponta legfeljebb öt órára hagyhatják majd el a hotelszobájukat. Persze akkor sem mehetnek bárhová, kizárólag az edzésekre, és nem is találkozhatnak bárkivel: a szervezők a lehető legszűkebb körre korlátozzák az egyének érintkezését.
Serena Williams így sem akarta kihagynia a viadalt, az amerikaiak sztárját férje, és hároméves kislánya , Alexis Olympia is elkísérte. A reptéren a csomagjukat elnézve jól látható, nem villámlátogatásra érkeztek.

Nem egy napra csomagolt Serena, Fotó: Getty Images

- Hónapok óta ezt várom, hogy versenyeken játszhassak. Elfogadom a szabályokat, de egyedül nehéz lenne kibírni a karantént. A családom mindenben támogat engem most is – nyilatkozta Williams.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?