OLDALVONAL

Rossz hírt közöltek, súlyosan megsérült olimpiai bajnok legendánk

Varga Dániel lába egy szerencsétlen mozdulat után tört el. Várhatóan 3-4 hétig nem játszhat.
  • Szerző: HBK

Lábtörés miatt nem játszhat pár hétig Varga Dániel, a Ferencváros olimpiai bajnok vízilabdázója így fontos meccsekről marad le.

A Fradi sorozatban 13 bajnokit nyert meg, a felsőház második helyén áll azonos pontszámmal az éllovas Szolnokkal. Márciusban fontos meccsek várnak a klubra, 24-én az Egert fogadja a Ferencváros, majd a hónap utolsó napján az Eurokupa-döntő első mérkőzését rendezik a Komjádi uszodában – Varga Dániel nélkül.

„A szezon egyik legfontosabb szakasza következik, ráadásul az Eger elleni bajnoki előtt öten is válogatott mérkőzést játszanak majd, így később csatlakoznak a felkészülésbe. Az elmúlt hetekben egyre jobb formába kerültünk, ami örömteli, azonban Varga Dánielre nem számíthatok a következő hetekben. Dani az OSC ellen megnyert mérkőzésen megsérült egy szerencsétlen mozdulat után. A vizsgálatok megállapították, hogy bal lábán eltört a lábközépcsontja. A gyógyulási idő várhatóan három-négy hétig tart majd. Daninak mihamarabbi, és maradéktalan felépülést kívánunk, várjuk vissza a csapatba!” – mondta a Fradi vezetőedzője, Varga Zsolt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?