OLDALVONAL

Rejtélyes tragédia, barátját gyászolja Király Gábor

Egykor mindketten Berlin kedvencei voltak. Kisautóval gázolták halálra Szicíliában a német sport legendáját.
  • Szerző: rp

Király Gábort sem hagyta hidegen Graziano "Rocky" Rocchigiani borzalmas halála.

Amint arról a %% már beszámolt, a németek egykori profi ökölvívó-világbajnokát hétfő éjjel Olaszországban elgázolta egy autó, és a botrányhős bunyós legenda a helyszínen életét vesztette. Királlyal régi ismerősök lehettek, hiszen a kilencvenes években Berlin sportéletét Rocchigiani és a Hertha uralta. Utóbbi csapat sztárja volt 1997 és 2004 között a magyar futballkapus, aki az Instagramon búcsúzott Rockytól:

Az anyai ágról német, apai ágról olasz származású Rocky édesanyja arról tájékoztatták a Bildet, hogy csak annyit tud: Szicíliában, egy gyalogút nélküli, kivilágítatlan, szalagkorláttal szegélyezett gyorsforgalmi út szélén egy Smart kisautó gázolta halálra 54 éves fiát. A rendőrök szerint a 29 éves sofőr józan volt, és nem vétett a közlekedési szabályok ellen.

 

A Hertha BSC is megemlékezett róla:

Az olasz élettársához igyekvő bokszedzőt nem sokkal korábban egy benzinkúton látták. A helyi hatóságok boncolást rendeltek el, mielőtt kiadnák a holttestet Rocchigiani lányának. Többek között azt akarják kideríteni, hogy volt-e alkohol a szervezetében.

És ezeket olvastad már?