OLDALVONAL

Piás világsztár dobhatja föl balhéival a magyar foci hétköznapjait

Alaptalan pletyka vagy sem, mindenképpen érdemes foglalkozni vele. Kispestre tart Nicklas Bendtner?
  • Szerző: vav

Kéretik kellő fenntartással kezelni a hírt, de láttunk már ennél meredekebb kispesti igazolásokat is: állítólag jó eséllyel a Budapest Honvéd focistája lehet Nicklas Bendtner.

Kispesten tovább folytatódik a bevált módszer: formán kívül futballozó egykori sztárjátékost csábítanának ismét...

Közzétette: Átigazolási Hírek – 2019. június 6., csütörtök

 

A 31 éves, 81-szeres dán válogatott csatár a futballvilág egyik legnagyobb botrányhőse. Az új klubot kereső "Lord" (becenevét legendás nagyképűsége mellett bárónő exének köszönheti) sokkal inkább a balhéiról híres, semmint a góljairól. Pedig azoknak sincs híján, ha éppen van kedve komolyan venni a labdarúgást. Ami ritka.

 

Bendtner kétségkívüli tehetségét bizonyítja: a botrányai ellenére is több sztárklubban játszott. Szerepelt az angol (Arsenal), az olasz (Juventus) és a német (Wolfsburg) topligában is. A londoni Ágyúsoknál 171 tétmeccsen 47 gólt szerzett, a Bajnokok Ligájában 33/8 a mérlege.


Legutóbb 2017 óta a norvég Rosenborgban játszott, ahol az első évében gólkirály lett 19 találattal. Azóta viszont két szezonban csak 5-ször volt eredményes. Ez még mindig jobb, mint a korábbi Honvéd-igazgató Fabio Cordella legutóbbi hasonló kaliberű "nagy fogása" (a szintén beharangozott Del Pieróról, Miccoliról és Trapattoniról lemaradt): a 73-szoros válogatott elefántcsontparti Abdul Kader Keita akkor már vagy két éve nem futballozott. Kispesten aztán tíz hónap alatt összesen 47 percnyi játékot bírt a korábbi Lyon- és Galatasaray-sztár lába.

Visszatérve Bendtnerre: az utóbbi időben egyre kevesebbet játszott, miközben szokása szerint fűvel-fával összeveszett. Viszont legalább egészségesnek tűnik. Meg kissé őrültnek: egy taxis állkapcsának eltöréséért idén 50 napig háziőrizetben volt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nicklas Bendtner (@bendtner14) által megosztott bejegyzés,

 

Most már nincs szobafogságban, lábbilincs nélkül Franciaországban nyaral gyönyörű barátnőjével , és közben talán készül az NB I-re?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nicklas Bendtner (@bendtner14) által megosztott bejegyzés,


Bendtner tehetségénél csak a nagyképűségbe átcsapó legendás önbizalma nagyobb. A pályáját végigkísérték a kisebb-nagyobb balhék.

 

Ittas vezetéstől pucér képek megosztásán át az utcán, szórakozóhelyen vagy akár a saját csapattársával a pályán folytatott verekedésekig hosszú a bűnlajstroma.

Bendtner pályafutásáról - és ehhez szorosan kapcsolódva a viselt ügyeiről - ide kattintva olvashat az Origo részletes cikkében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?