OLDALVONAL

„Szörnyű fájdalmaktól szenved” – nagybeteg feleségéért aggódik a világsztár

Drámai időszakot él meg a házaspár. Most derült ki, hogy szomorú oka van a közönségkedvenc dartsvilágbajnok, Peter Wright régóta tartó mélyrepülésének.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rá se lehet ismerni a PDC 2020-as dartsvilágbajnokára: Peter Wright egymás után veszíti el a meccseit, utolsó helyezett a Premier League-ben. Mint kiderült, ennek magánéleti okai vannak.

Peter Wright a híres frizurájáról is lemond, hogy a felesége pihenhessen

Peter Wright a híres frizurájáról is lemond, hogy a felesége pihenhessen
Fotó: Instagram

Az 51 éves skót világsztár mélypontja azzal magyarázható, hogy imádott felesége nagyon rosszul van. A csiricsáré irokézfrizuráiról is híres férje menedzsereként és fodrászaként ismert Joanne asszonyon tavaly komoly hátműtétet hajtottak végre – de miután nem használt, most májusban újabb operáció vár rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Wright (@peter_snakebite_wright) által megosztott bejegyzés

„Természetesen nagyon aggódom érte. Jo egészsége a legfontosabb számomra. Dühítő, hogy az első műtét nem sikerült, és szörnyű, milyen fájdalmakat kell elszenvednie minden nap, múlt március óta. Az egész családot megviseli, min megy át. Igyekszik szokás szerint eljönni a versenyeimre és elkészíteni a hajam, de előfordul, hogy föl sem tud állni. Mondtam is neki, hogy inkább ne jöjjön, majd játszom a hírhedt hajviseletem nélkül”

- mondta Wright.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?