OLDALVONAL

„Nagyon féltem” – terhesen fertőződött meg a koronavírussal a magyar sztáredző felesége

Neymar magyar trénere sem úszta meg tünetek nélkül. Lőw Zsolt elárulta: a PSG egyik tavaszi BL-meccse után ő vihette a családjába a betegséget.
  • Szerző: vav

Lőw Zsolt lipcsei visszatéréseként is felfogható a szerda esti RB Leipzig–PSG Bajnokok Ligája-mérkőzés (21.00, tv: Spíler2). A francia sztárcsapat magyar pályaedzője 2015-től 2018-ig a német klubnál dolgozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Twitter/rbleipzig

„A párizsi csapat régebb óta fejlődik, és nagyobb a költségvetésünk is, de ha a sérültjeink sorát nézzük (Neymartól Verattin át Icardiig – a szerző), szoros meccs lehet a lipcsei”

– mondta a Bildnek Thomas Tuchel vezetőedző magyar segítője.

Lőw korábban három évig az RB Leipzignél dolgozott, máig jó szívvel gondol vissza Gulácsi Péter és Orbán Willi német klubjára. Ellentétben a Dortmund elleni márciusi BL-meccsel...

„Kevéssel a visszavágó után én is elkaptam a koronavírust”

– árulta el Lőw Zsolt, aki vélhetően a családtagjait is megfertőzte:

„Hét napig voltak tüneteim, a fej- és ízületi fájdalmaktól az ízlelés elvesztéséig. Én hoztam a fertőzést a családomba is. Utánam a lányaim és a feleségem is megbetegedett. Miatta nagyon féltünk, mert hatodik hónapos terhes volt a harmadik kislányunkkal. Nem tudtuk, milyen hatása lesz a vírusnak, ami miatt nem is fogadták egy magánklinikán. Nem volt egyszerű, de szerencsére Emily nyáron egészségesen megszületett.”

És ezeket olvastad már?