OLDALVONAL

Mennél az Eb-re? Mázli kell az olcsó jegyekhez

Sokszoros a túljelentkezés a magyar válogatott meccseire. Öt napig még igényelhetsz jegyet, de csak a drágább belépőknél mehetsz biztosra.
  • Szerző: vav

Az olcsóbb jegykategóriákban sokszoros a túljelentkezés a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki csoportmérkőzéseire. Az UEFA tájékoztatása szerint eddig a június 18-i, Izland elleni meccsre (Marseille) érkezett a legtöbb jegyigénylés, míg a június 14-i, Ausztria ellenire (Bordeaux) a legkevesebb – a különbséget vélhetően a jelentős távolság okozza.

A magyar szövetség emlékeztet: még öt napig, hétfő délig lehet belépőket igényelni a nyári, franciaországi kontinenstorna magyar érdekeltségű mérkőzéseire. Ha a rendelkezésre álló helyeknél többen jelentkeznek belépőért egy adott mérkőzésre, akkor sorsolás útján választanak a szurkolók közül.

A legolcsóbb, 4-es kategóriájú jegyek iránt mindhárom meccsünket illetően sokszoros a túljelentkezés. A valamivel drágább, 3-as kategória esetében is jelentősen meghaladja a kereslet a kínálatot.

Ha tutira mennél

Egyedül a borsosabb árú, 2-es kategóriában lehet egyelőre biztosra menni, noha a teljes jegykontingensből ebben kínálják a legkevesebbet: aki ilyet igényel, jelen állás szerint meg is kapja, hiszen egyelőre többet kínálnak megvételre, mint amennyit igényeltek a magyar szurkolók.

A magyar fociválogatott 44 év szünet után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon. A június 10-én rajtoló kontinensviadalon a csapat sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) csap össze az F csoportban.

És ezeket olvastad már?