OLDALVONAL

Megszólalt Kósz Zoltán, így reagált a feljelentésre

Az olimpiai bajnok vízilabdakapus elmondta, hogy régóta ismeri a kislányt és családját.
  • Szerző: ST

Az egyik nemi erőszakkal megvádolt vízilabdázó, Kósz Zoltán a Blikknek adott interjút. Az olimpiai bajnok pólós a lapnak azt mondta, egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz.

Természetesen, szívesen beszélek, hiszen nincs takargatnivalónk, soha egy ujjal sem nyúltunk a kislányhoz.

Szeretnék sok mindent elmondani az üggyel kapcsolatban, hiszen az én, és a szintén gyanúba keveredett társam, Zsolt szemszögéből még nem hangzottak el a történtek. Már túl vagyok az első sokkon, mostanra felszívtam magam, és minden fórumon kiállok az igazamért

- nyilatkozta Kósz a Blikknek.

Kósz elmondta még, hogy ötéves kora óta ismeri a kislányt és a családját. Fél évvel ezelőtt kezdődtek a gondok, miután MMS-üzenetet kaptak a kislány édesanyjától.

Az anyuka lefényképezett egy papírt, amelyen a kislány arról írt, hogy Zsolt miket tett vele. Azt MMS-ben elküldte Zsoltnak, majd találkoztak egymással. Engem ebben az írásban még nem említett.

A társam azt javasolta, hogy menjenek el egy pszichológushoz, hátha kiderül, miért ír valótlanságot a gyerek. Ezt azonban nem szerette volna a szülő. Nem sokkal később egy újabb MMS érkezett. Ebben már én is benne voltam, mint erőszaktevő

- folytatta Kósz.

A teljes interjút ITT lehet elolvasni.

És ezeket olvastad már?