OLDALVONAL

Meglepő jegyárak Királyék búcsúmeccsén

Kétszer olyan drága volt az Andorra elleni meccs, mégis kritikán aluli az érdeklődés. Ez lesz a magyarok idei utolsó találkozója. Négy játékos előtt tiszteleg a szövetség.
  • Szerző: acf

Alig fogynak a jegyek a Svédország elleni találkozóra, egy nappal a kezdő sípszó előtt még több mint 12 ezer jegy vár gazdára Király Gábor, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos búcsúmeccsére.

A dolog két ok miatt is érdekes. Egyfelől az Andorra elleni vb-selejtezőn majdnem teltház volt, nagyjából ezer üres hely volt a Groupama Arénában a zord időjárás és a gyenge ellenfél ellenére. Úgy látszik, hogy ennyit számít, hogy tétmeccsről beszélünk-e vagy barátságos találkozóról.

Ráadásul a svédek elleni találkozóra a jegyek fele annyiba kerülnek, mint Andorra ellen, igaz ott horror áron lehetett bejutni. Mondani sem kell, Andorra és a svéd csapat közötti színvonal – tét ide vagy oda – óriási. Ráadásul kedden búcsúzhatnak a nézők és a játékostársak Király Gáboréktól, akiknek ez lesz utolsó összecsapása válogatott mezben.

Az MLSZ jegyértékesítő oldala szerint minden árkategóriában van bőven hely, és meglepő módon az olcsóbb árkategóriákban nagyobb érdektelenség. Kétezer forintos jegyekből még 3500 darab, míg 3000 forintos belépőkből 5500 darab vár gazdára.

A szövetség Twitter-csatornáján mindent megtesz azért, hogy a siralmas jegyeladási adatok felpörögjenek, Király Gábor és Juhász Roland szerint már csak a telt ház hiányzik az ünnepléshez. Az MLSZ hivatalos oldalán felhívja a figyelmet arra, hogy a jegyvásárlási lehetőség egészen a mérkőzés kezdetéig él.

 

 

A találkozó kedden 19:45-kor kezdődik, a jelenlegi jegyeladási adatok alapján nagyjából félház várható.

És ezeket olvastad már?