OLDALVONAL

Meglepetés, így ünnepelte meg a góljait a bulikirály Szalai

Barcelona vagy egy körúti kocsma helyett most egészen más volt a magyar csatár úticélja.
  • Szerző: vav

Kettesével lövi a gólokat Szalai Ádám a német labdarúgó Bundesligában (idén már harmadszor duplázott a Hoffenheim színeiben), és ilyenkor az ünneplésnek is rendesen megadja a módját. Válogatott csatárunk a Borussia Mönchengladbach 5-3-as legyőzése után sem hazudtolta meg önmagát: nem alvással vagy pihenéssel töltötte az idejét...

Igaz, Szalai ezúttal nem fizetett egy kör pálinkát a szurkolóknak, és nem is egy barcelonai luxusbulit választott, mint a februári, Mainz elleni góljai után.

A közösségi oldalaira feltöltött fotók és videók tanúsága szerint előbb vett egy frissítő fürdőt a csapattársaival, aztán hazaindult Budapestre, hogy a szeretteivel tölthesse a húsvétot.

"Kétgólos vezetés után kettő-kettővel mentünk a szünetre, ez nyilván nem a legjobb. Nem volt egyszerű, de megmutattuk a tartásunkat, és nagyon boldog vagyok, hogy végül legyőztünk egy ilyen jól játszó ellenfelet. A szünetben az edzőnk azt mondta, hogy továbbra is küzdjünk szenvedéllyel, és akkor nyerünk. Nagy öröm, hogy tényleg így történt"

- modta a meccs után Szalai, aki az Instagram-sztorija alapján - érthetően - vidáman tért haza locsolni, sonkát enni, és vasárnap reggel már a ráckevei Kis-Dunán horgászni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?