OLDALVONAL

Már az esküvőt szervezi az álompár

Könnyen lehet, hogy újabb sztárpárral bővül a nemzetközi celebvilág. Bastian Schweinsteiger, a Bayern München futballistája arra készül, hogy feleségül veszi Ana Ivanovics teniszezőt.
  • Szerző: Ripost

Ritkán szerepelnek a bulvárlapokban, alig adnak hírt a viszonyukról, de mindenki tudni véli, hogy a Bayern München futballsztárja, Bastian Schweinsteiger a szerb teniszezőnőnek, Ana Ivanovicsnak udvarol. Februárban például farsangot rendezett a sztárpár, ahol a bajor csapat valamennyi játékosa megjelent.

Ezúttal az El Balón Rosa című lap a szerb Belgrade Daily News-ra hivatkozva arról írt, hogy Schweinsteiger és Ivanovics már az esküvőt szervezi. A 27 éves hölgy a legnagyobb titkokban felkeresett egy papot, akivel az egyházi szertartást egyeztette. Az újság ez alapján tippelt arra, hogy hamarosan egybe kelhet a sztárpár.

Schweinsteiger 2013-ban Bajnokok Ligáját nyert a Bayern Münchennel, míg tavaly a német válogatott tagjaként világbajnoki címet szerzett. Ana Ivanovics eddig összesen összesen 12 héten át vezette a hölgyek világranglistáját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?