OLDALVONAL

Legyőzte a súlyos betegséget, visszatért a fiatal focista

Nem mindennapi történet Max Tayloré: a Manchester United 19 esztendős védőjénél az előző év végén diagnosztizáltak rákos daganatot, ami miatt félbe kellett szakítania karrierjét.
címkék:
  • Szerző: ST

A 2000 januárjában született védő, Max Taylor legyőzte a betegséget, míg februárban kopaszra borotvált fejéről, egy kórházi ágyban fekve osztott meg fotót Instagram-oldalán, addig vasárnap a visszatérésétől volt hangos a közösségi média.

Max Taylor (balra) visszatért
Fotó: Instagram

Taylor szeptember közepén tért vissza az edzésbe, most pedig eljött a pillanat, a Manchester United U23-as csapatában csereként lépett pályára a Swansea otthonában 4–1-re megnyert összecsapáson.

„Nagyon büszke és boldog vagyok, hogy visszatérhettem a csapattársaim, a barátaim mellé. Nélkülük, a családom és természetesen az orvosok és az ápolók odaadó munkája nélkül nem lehetnék itt. Köszönettel tartozom mindenkinek, a klub és a kórház orvosi és sporttudományos csapatának. Keményen dolgozom azért, hogy minél hamarabb teljes legyen a rehabilitációm és visszanyerjem a formám” – nyilatkozta néhány hete az MU honlapjának.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?