OLDALVONAL

Komplett rockbanda épül az Arsenalban!

Csodakapussal bővülhet tovább az Arsenal, Cech a pályán és azon kívül is kulcsember lehet. Mégsem örül mindenki az új érkezőnek.

A mérvadó angol Sky Sports szerint napokon belül hivatalossá válhat a nyár egyik legpikánsabb átigazolása: Petr Cech, a londoni Chelsea kapusa aláírhat a városi rivális Arsenalhoz. De vajon mi Wenger célja az igazolással? Bajnokcsapatot vagy nagy sikerű rockbandát épít?

 

Cech ugyanis kiváló dobos hírében áll.  Új csapatában eddig is pezsgett a zenei élet, így tárt karokkal várhatják a kapust, aki betöltheti a hiányzó láncszemet a „bandában.” Lássuk az együttes többi tagját:

 

A video posted by Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on

A jelenleg a Copán brillírozó Alexis Sánchez nagyszerű billentyűs. Bár eddig csak otthonában játszott, de ő is érezheti, hogy tehetsége alapján többre hivatott. Az új bandában viszont megmutathatná a világnak, hogy nem csak a káprázatos cselek mestere.

 

 

Cech honfitársa, a középpályás Thomas Rosicky a gitáros a csapatban. Bár a videón éppen békés karácsonyi számokat játszik, de szerepelt már alkalmi rock-együttesben is.

 

 

Az énekes posztra többen is pályáznak. Talán a német Mertesacker vagy Jack Wilshere lehet a befutó. Az utóbbi biztosan bosszantaná a szintén városi rivális Tottenham szurkolóit. Az angol ugyanis gyilkos sorok szerzője, ha az ellenfélről van szó.

 

A pályán és azon kívül is hasznos lehet tehát a cseh hálóőr. A egyetlen szomorkodó talán a lengyel kapus, Wojciech Szczesny lehet. Vele a csapatban sem számolnak a továbbiakban és a bandához sem passzol a stílusa.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?