OLDALVONAL

Izzik a levegő Hosszú Katinka körül: mindent elmond a bennfentes

Hosszú Katinka és Dudás Dániel is kiválóan szerepelt az első világkupán...
  • Szerző: Ripost

Parádésan szerepelt az úszók Világkupa-sorozatának első, kazanyi állomásán a háromszoros olimpiai bajnok, Hosszú Katinka, aki 11 éremmel zárta a viadalt. Az Iron Lady egyre jobb formába lendül új mesterével, Petrov Árpáddal, akivel az augusztusi Európa-bajnokság óta készül együtt.

A kontinensviadalon a 200 méter vegyes döntője után még azt mondta, „a szíve vezette győzelemre”, most már viszont a sorozatterhelést is egyre jobban bírja. Katinka és Dudás nem erősítette meg és nem is cáfolta anno Shane megcsalásos vádaskodását, ám a kazanyi Vk-n lévő magyar különítmény tagjai szerint több van köztük munkakapcsolatnál.

Nyílt titok az uszodában, hogy együtt vannak. Ám a nyilvánosság előtt nem vállalják fel a szerelmüket. Nem láttam még, hogy kézen fogva sétálnak a medence partján vagy nyíltan megcsókolják egymást, de még puszit sem adnak a másiknak. Mégis szikrázik körülöttük a levegő – fogalmazott a Borsnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes. Hozzátette, nyilván az új tréner, Petrov Árpád munkája sem elhanyagolható, de hogy Katinka újfent kiegyensúlyozott, az rettentő sokat számít!

A Világkupa-sorozat csütörtökön folytatódik majd Dohában. A háromnapos versenyen ismét rajthoz áll Hosszú Katinka.

És ezeket olvastad már?