OLDALVONAL

Így is lehet: megható üzenettel búcsúzik a leváltott NB I-es fociedző

Példamutató szerénység, alázat és klubszeretet olvasható ki a soraiból.
címkék:
  • Szerző: vav

Sértettség helyett elegánsan zárta le az utóbbi hónapok nagy kalandját Pisont István, akinek a vezetőedzői helyére szerdán Bódog Tamást szerződtette a Budapest Honvéd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Játékoskora után edzőként is beírta magát a Honvéd történelmébe
Fotó: honvefc.hu

A kispesti klubikon az olasz Giuseppe Sannino távozása után, a koronavírus-járvány okozta káosz közepette vállalta el a vezetőedzői posztot, és újonc NB I-es szakvezetőként sikerrel teljesítette a feladatot: története nyolcadik Magyar Kupa-győzelmére és a bajnokság ötödik helyére vezette a csapatot. Mégis leváltották, de zokszó nélkül dolgozik tovább az új szakmai stáb tagjaként.

„Kedves ismerőseim és barátaim!

Köszönetnyilvánítás céljából fordulok felétek. Egy több mint 110. évvel ezelőtt megalakult klub történetének és sikereinek, immár nem csak mint játékos, hanem mint vezetőedző is részese lehettem. A Bp. Honvéd vezetőedzőjének lenni álom, öröm, boldogság és megtiszteltetés, ugyanakkor nagy kihívás és felelősség!

Mindvégig ebben a hitben, nagy odaadással, tisztességgel és becsülettel dolgozva tettük és vittük végig stábommal és a játékosokkal a szakmai munkát, amelynek lezárását és egy új feladat kezdetét szeretném veletek megosztani. 2020/2021 NBI bajnoki évtől kezdve az új szakmai stáb munkáját fogom segíteni”

- írta a Honvéd-szurkolók „legnagyobb királya” a Facebookon.

Pisont „büszke és boldog” a nehéz időszak végén, amelyet tanulási folyamatnak, fejlődési lehetőségnek fogott föl.

„A jó Isten nagy ajándékának tekintem és köszönhetem, hogy 50. születésnapomra időzítette ezt a fantasztikus eredményt és ennek megélését”

- üzente „Trezi”, köszönetet mondva a szeretteinek, a klubnál dolgozóknak és a szurkolóinak, ismerőseinek is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?