OLDALVONAL

Hosszú Katinkát csak a karanténtól félti édesapja

Úszósztárunk Olaszországban járt, de... A felkészülését és utazásait egyelőre nem veszélyezteti a koronavírus miatt kialakult helyzet.
  • Szerző: vav

Néhány napig Nápolyban edzett Hosszú Katinka, de az érte aggódók megnyugodhatnak: szerencsére semmiben sem hátráltatta az észak-olaszországi koronavírus-veszély. Édesapja, Hosszú István a Bors érdeklődésére elárulta, hogy nem a betegségtől, inkább csak az olimpiai felkészülését megnehezítő esetleges karanténtól félti a lányát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nincs ok az aggodalomra, erős az immunrendszere
Fotó: Instagram/hosszukatinka

„Mindenhol azt lehet hallani, hogy elsősorban a legyengült, beteg szervezetekre jelent veszélyt a koronavírus. Az én lányom immunrendszere viszont erős. Emiatt nem aggódom, tudom, vigyáz magára. Attól viszont féltem, nehogy karanténba kerüljön, mert akkor két hét kiesik az edzésből”

- mondta lányáról a korábbi kosárlabdázó klasszis.

Nem szoktak a koronavírusról beszélni. Amikor Katinka hazajött Nápolyból, akkor is csak annyit írt az édesapjának, hogy szerencsésen megérkezett. Mivel Dél-Olaszország nem tartozik a veszélyeztetett helyek közé, ezért Katinkának a hazautazása után sem kellett kivizsgáltatnia magát.

A Bors az ügyben kereste az Iron Ladyt is, ám nem kívánt nyilatkozni a témában. Sajtófőnöke annyit elárult a lapnak, hogy a járvány jelenleg nem érinti Katinka felkészülését, utazásait, de ez még változhat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?