SZTÁRDZSÚSZ

Bevallotta, ezt gondolja a nagypapaságról Hosszú Katinka apja

Titkos vágyáról mesélt az Iron Lady édesapja.
  • Szerző: Doris

Titkos vágyáról vallott a %%-nak Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István. Az egykori válogatott kosárlabdázó már nagyon szívesen kipróbálná magát nagypapa szerepben. Igaz, azt is tudja, hogy nem a jelenleg szingli Katinka lesz az, aki először megajándékozhatja egy unokával. Sokkal inkább fia, Gergő!

Bár a kosárlabda-edzőként tevékenykedő Hosszú István roppant elfoglalt, egy kisunoka egy pillanat alatt megváltoztatná az életét. Az egykori élsportoló sokáig azt remélte, Katinka lesz az, aki először megajándékozza őt egy unokával, ám miután az olimpiai bajnok úszónő idén januárban hivatalosan is elvált Shane Tusuptól, Istvánnak be kellett látnia, hogy Katinkánál egy darabig nem lesz napirenden a babaprojekt.

"Való igaz, hogy nagyon örülnék egy unokának, szívesen elbohóckodnék vele. Ennek ellenére nem helyezem nyomás alá a gyerekeimet, nem sürgetem őket. Majd ha jönnie kell, úgyis jön egy kis csöppség. Katinkánál ez a kérdés jelenleg nem aktuális, viszont Gergő fiamnál annál inkább! Idén nyáron lesz két éve, hogy feleségül vette a barátnőjét, Szandrát, aki orvosi szakvizsga előtt áll. Utána elképzelhető, hogy családot alapítanak" - kezdte a %%-nak István, aki szerint az emberek korábban sokkal könnyelműbben vállaltak gyereket, mint mostanában.

Hogy mit mondott még István a gyerekvállalásról, az kiderül a %% szerdai lapszámából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?