OLDALVONAL

Újabb döbbenetes részletek derültek ki Hosszú Katinkáék kirablásáról

Szörnyű emléket őrizhet Hosszú Katinka a Mare Nostrum-úszóviadal júniusi, barcelonai állomásáról, ugyanis az úszóklasszis és a párja, Gelencsér Máté rablás áldozata lettek.
  • Szerző: szbd

A hazai úszókörökben egy ideje már beszélnek az ominózus éjszakáról. Annyi azonban biztos, hogy a történtek nagyon megviselték a szerelmespár mindkét tagját. Azt már tudni lehetett, hogy Hosszú Katinka párját, Gelencsér Mátét fizikálisan is inzultálták a támadás során, de most újabb döbbenetes részletek derültek ki az esetről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hosszú Katinka a rabló után eredt (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

Az úszónő és párja a verseny után éjjel két óra körül mentek sétálni. Az éjszakai séta közben vette őket körbe öt-hat fiatal, és Máté drága Rolex óráját akarták megszerezni. Ám Máté nem adta át nekik az órát, nem hagyta magát, ezért verekedés alakult ki. Többen ütötték az egykori úszót, legyőzte a túlerő, és miután letépték a karjáról a Rolexet, az egyik srác elfutott a zsákmánnyal – írta meg a Blikk.

Ezután jött Hosszú Katinka, aki a rabló után futott, utolérte, és vissza is szerezte tőle a párja karóráját. Azt írják, a srác önként adta vissza neki azt.

Katinkáék ezek után visszamentek a szállodába, ahol következett az újabb meglepetés. A személyzet egyáltalán nem volt segítőkész, nem akartak rendőrt hívni, így az úszónő és párja hamar rájöttek, hogy a londínerek adhatták le a drótot a rablóknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

Az egyelőre továbbra sem ismert, hogy pontosan mikor történt a támadás.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?