OLDALVONAL

Hajmeresztő pletyka kelt szárnyra: Messi és Ronaldo egy csapatban?

Franciaországból jött a hír. A Juventus portugál világsztárja és edzője is megszólalt már az ügyben.
  • Szerző: vav

Már a tizedik spanyol bajnoki címét nyerte az FC Barcelona ászaként Lionel Messi a hétvégén. Ennek apropóján a francia le10sport.com arról közölt cikket, hogy az argentin klasszis jól tenné, ha a Real Madridtól tavaly kilenc év után lelécelt Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan kipróbálná magát egy másik bajnokságban: nagy vetélytársához hasonlóan az olasz sztárklubban, a Juventusban.

"Számomra az élet kihívás. Örülnék, ha egy nap ő is Olaszországba igazolna, és hozzám hasonlóan nyitott lenne erre a kihívásra. Talán pont ez hiányzik neki: míg én Portugáliában, Angliában, Spanyolországban és most Olaszországban, addig ő csak Spanyolországban játszott"

- tűnődött el C. Ronaldo, torinói edzője, Massimiliano Allegri viszont inkább egy poénnal ütötte el a felvetést az Inter elleni rangadó (1-1) farvizén:

"Messi? Bárcsak őt is megvennék a vezetőink! Mindig jó, ha a világ legjobbjai nálunk szerepelnek, habár nekünk már itt van Cristiano."

Amikor sokáig húzódott az argentin szerződéshosszabbítása, ötlet szintjén valóban felmerült, hogy a Juve megpróbálhatná elcsábítani az apai és anyai ágán is olasz gyökerekkel bíró Messit. Most ráadásul korábbi katalán edzőjét, Pep Guardiolát is hírbe hozták a Zebrák kispadjával. Csakhogy az ötszörös aranylabdás szinte kirobbanthatatlan Barcelonából, vagy ott fejezi be a karrierjét, vagy legfeljebb az elképzelhető, hogy pályája végén hazatér Argentínába. Ráadásul az olasz bajnoknak Ronaldo csillagászati fizetése is éppen elég nagy érvágás, Messiét aligha tudná kigazdálkodni.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?