OLDALVONAL

Gyerekvállalás? Párizsi olimpia? Hosszú Katinka válaszolt a kérdésekre

Úszósztárunk a teniszvilágbajnok Babos Tímeával beszélgetett, kihasználva a szokatlanul sok szabadidejüket.
  • Szerző: vav

Ha csak teheti, otthon bekkeli ki a koronavírus-járvány időszakát Hosszú Katinka és Babos Tímea is – a két magyar világklasszis szerda este az Instagramon közös élő videóban beszélte meg ügyes-bajos dolgait. A jó kedélyű beszélgetés során mindketten megállapodtak abban, hogy szinte nem is emlékeznek rá, mikor volt ennyi szabadidejük. Könyveket, filmeket, sőt ételeket is ajánlottak egymásnak. A tonhalas tészta mellett a hűtőjükben kivételesen megtalálható fagylaltról is szó esett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Katinka és Timi az Instagramon válaszoltak egymás és a rajongóik kérdéseire
Fotó: Facebook

„Mi most egyelőre szinten tartunk, és hát nem is tudjuk, hogy mi hogyan lesz, mikor lesz az olimpia. Szomorúak vagyunk, hogy elmarad”

- idézte a Nemzeti Sport az úszónőt, aki elárulta: mostanában még Bajára sem látogat haza, nehogy fertőzésveszélynek tegye ki a nagyszüleit.

Katka kiemelte: ha még nem is tudni a jövő évre halasztott ötkarikás játékok pontos dátumát és így a következő időszak programját sem, már az is valami, hogy a NOB-döntés után legalább az tisztázódott, hogy idén nyáron nem lesz olimpia. Az utóbbi hetekben, hónapokban ugyanis idegtépő volt a bizonytalanság.

„Nekünk lett volna az olimpiáig még két Grand Slam, azok elmaradnak, úgyhogy nem tudom még, mi lesz addig. Annyi biztos, hogy ennyi szabadidőm még sosem volt, illetve ilyen időszak, amikor ennyire sok idő telt el két verseny között„

- mondta Babos Timi, akiről kiderült, tízéves koráig úszónak készült, de nagyon nem szerette Katinka sportágát. Ettől függetlenül – mint sok hozzászóló – ő is példaképként tekint Hosszúra.

Gyerekvállalás? Párizs 2024?

Hosszú Katinkát a rajongók többek között arról is kérdezték, hogy tervez-e versenyezni a következő, 2024-es párizsi olimpiáig, sőt a gyerekvállalás is szóba került.

”Hát, egyszer majd szeretnék gyereket„ – válaszolta röviden utóbbira, miután tisztázták, hogy ez a kérdés csak neki szólhat kettejük közül, hiszen Babos szingli, Katinka mellett viszont ott feküdt szerelme, Máté.

A párizsi olimpiával kapcsolatban Hosszú Katinka elmondta, egyelőre még nem tudja, úszik-e addig.

És ezeket olvastad már?