OLDALVONAL

„Szörnyű volt” – kiakadt a Fradi edzője Spanyolországban

A zöld-fehérek elterveztek valamit, aztán a legelején fejreállt minden.
  • Szerző: SK

Pontért utazott Sevillába, de kikapott a Ferencváros az Európa-liga csoportkörében. A zöld-fehérek öt meccsükből mindegyiket elveszítették, s már csak az a céljuk, hogy ne nulla ponttal fejezzék be csoportkört. Ennek megfelelően megerősített védelemmel álltak fel a Betis ellen, a spanyolok azonban rögtön a meccs elején betaláltak. A 2-0-s vereség után érthetően bosszúsan értékelt Peter Stöger vezetőedző:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A kilencven perc alapján nem vagyok elégedett a nyújtott játékkal„ – fogalmazott az osztrák szakember. Egy erős csapat otthonában a meccs eleje szörnyű volt. Nehéz volt visszakapaszkodni, de az első félidőben megfelelő volt a letámadásunk, hibára késztettük az ellenfelet, voltak lehetőségeink, ám a gólszerzés ezúttal is gondot jelentett. A második félidőben szerettük volna folytatni azt, amit elkezdtünk, de hamar jött az újabb gól. A jobb csapat nyert.”

Peter Stöger (Fotó: fradi.hu)

A tréner egy valamivel elégedett volt:

„Kicsit csalódott vagyok, amiért könnyelmű hibákból kaptunk gólokat, de kilencven percig dolgozott a csapat, ezért nem lehet keserű a szám íze” – fogalmazott a szakember.

A Fradi két hét múlva hazai pályán a Leverkusen ellen búcsúzik a kupaporondtól ott talán meglehet az első pont is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?