OLDALVONAL

Ez ijesztő: most derült ki, nagy a baj a Fradinál

Sérültriadó! Hullanak Doll belső védői, Hajnal pedig elájult, hordágyon vitték le a pályáról. Mi lesz így a kupavisszavágón?
  • Szerző: vav

A Ferencváros labdarúgócsapata hazai pályán 1-1-re végzett a felcsúti PAFC ellen, az NB I első fordulójában. Az még hagyján, hogy a saját közönsége által kifütyült Fradi nem bírt a Pintér Attila vezette újonccal, ezen túl is sokasodtak a zöld-fehérek bajai.

Thomas Doll vezetőedzőnek gondjai lehetnek a védelem összeállításakor a dán Midtjylland ellen idegenbeli meccsen (csütörtökön 2-4-es állásról kellene fordítani). A hetek óta sérült Otigba Kenneth-hez most csatlakozott Leandro is. Negyedóra múltán annak a Julian Kochnak kellett beállnia a helyére, aki a kiállítása után biztosan nem léphet pályára Dániában. Kérdés, össze tudják-e drótozni valamelyik sérült belső védőt, vagy kényszermegoldásként más posztról kap társat maga mellé Batik Bence.

Ráadásul a hajrában Hajnal Tamás egy ütközés során ijesztő sérülést szenvedett: hosszas ápolás után hordágyon vitték le a pályáról. Az első diagnózis szerint a középpályás agyrázkódás miatt ájult el.

A tavalyi élcsapatok közül beragadt a rajtnál az ezüstérmes Videoton (felcsúti 1-1 a másik újonccal, a Balmazújvárossal), és a bronzérmes Vasas (újpesti 0-2 a Diósgyőr ellen) is.

 

Az 1. forduló további eredményei:

Honvéd-Haladás 2-0, Paks-Újpest 2-2, Debrecen-Balmazújváros 1-2, Videoton-Balmazújváros 1-1, Vasas-Diósgyőr 0-2

És ezeket olvastad már?