OLDALVONAL

Ettől emberfeletti Hosszú Katinka: edzője a kulisszatitkokról beszélt

Ez változott a Tusup-korszak után. Az Iron Lady a medencében olyan, akár egy robot, de a parton már egészen más a helyzet.
  • Szerző: vav

Négy hónapja dolgozik együtt Hosszú Katinka és Petrov Árpád. A háromszoros olimpiai bajnok úszósztár miatt Svájcból hazatérő edző a csütörtöki Nemzeti Sportban nyilatkozott a közös munkájukról. Többek között arról is mesélt, hogyan látja az Iron Lady gyakran emlegetett "robot üzemmódját".

 

"A távolból az ember egy nagyon lendületes, nagyon erő nőt lát, és valójában hasonlót lát közelről is, csak már észleli a finom vonásokat: például azt, hogy

Katinka nem egy gép, nem robot, nem lélektelen személy - sokan ezt észlelhették 2017 végéig.

Pedig Katinka nagyon is kellemes személyiség, amellett persze, hogy nagyon szeretne visszatérni oda, ahol éveken keresztül járt. És ezt nemcsak szeretné, akarja is."

- mondta többek között Petrov Árpád.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iron Swim (@ironswimteam) által megosztott bejegyzés,

A magyar úszócsillag korábban elmondta: a medencében szeretné megtartani a "robotmódot", de azon kívül újra teret enged a nyilvánosság előtt sokáig háttérbe szorított, régi - barátságos, jókedvű, humoros - személyiségének.

Az emberfeletti teljesítményekhez ennek megfelelő hozzáállás is kell, ez az, ami sokaknak idegennek tűnhet. Ez az "ironmód" vagy robotszerűség szükséges ahhoz, hogy teljesen kifacsarja magát.

Amint ahhoz is, hogy az ellenfelek visszahőköljenek tőle, vagy meg is ijedjenek"

- mondta Petrov.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?