OLDALVONAL

Cristiano Ronaldo érdekes dolgokat mondott, a Real is szóba került

A portugál sztár szereti azt hallani a rajongóktól, hogy visszavárják Madridba. Azt sem zárta ki, hogy később edzőként vállaljon munkát.
  • Szerző: HBK

Nagyobb lélegzetvételű interjút adott a spanyol El País című lapnak Cristiano Ronaldo, amelyben a madridi éveiről is beszélt (Ronaldo éveken át a Real Madridban futballozott). A portugál futballista emellett azt is elmondta, hogy a pénz nem minden a leghíresebb csillagoknak sem.

„Mindenki kedves volt velem Spanyolországban. Az adóproblémáimtól függetlenül – amiket nem tudok elrejteni vagy elfelejteni – emelt fővel járhatok, az életem nyitott könyv. A madridi szurkolók imádnak engem. Tudják, hogy rengeteget adtam a Realnak, és amikor az utcán meglátnak, azt mondják: »Gyere vissza, Cris, itt mindig otthon leszel.« Szeretem ezt hallani” – mesélte Ronaldo.

A Juventus sztárfocistájától megkérdezték, szívesen lenne-e edző, miután visszavonult.

“Miért ne?” – reagált a portugál.

A 34 éves játékos végül elárulta, hogy a pénz nem biztosít állandó boldogságot a sztároknak.

„A kritikusok azt gondolják, olyan ember vagyok, akinek sosem lehet problémája vagy aggodalma, és sosem lehet szomorú. Az emberek azt hiszik, ha van pénzed, az azt jelenti, hogy nem lehet semmilyen gondod. »Hogy lehet Cristiano szomorú, ha olyan sok pénze van?« Tudom, hogy az emberek mindig rám fogják a fegyvert, és arra várnak, hogy kihagyjak egy tizenegyest, vagy elrontsak valamit egy kulcsfontosságú meccsen. De ez az élet része, felkészültnek kell lennem, ahogy már évek óta felkészült vagyok.”

(Fottás: NSO)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?