OLDALVONAL

Megvan az új csapata? Külföldön folytathatja a magyar válogatott kapus

Skót lapértesülések szerint januárig a skót élvonalbeli Hibernian csapatánál folytatja pályafutását Bogdán Ádám, 20-szoros magyar válogatott kapus.
  • Szerző: ST

A 32 éves Bogdán Ádám számára új klubja nem ismeretlen, hiszen legutóbb, az elmúlt idényben is a skótok játékosa volt, akkor a Liverpool FC adta kölcsön.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bogdán Ádám
Fotó: MTI

Skót lapértesülések – többek között az Edinburgh Evening News – szerint az élvonalbeli Hibernian karnyújtásnyi közelségbe került ahhoz, hogy leigazolja Bogdán Ádámot. A 32 éves játékos az előző idényben is a klub labdarúgója volt, akkor a Liverpooltól került kölcsönbe az edinburgh-i klubhoz, most azonban szabadon igazolhatóként csatlakozhatna a Hibshez, miután a nyáron lejárt a szerződése a Liverpoolnál.

Bogdán az elmúlt időszakban csapatot keresett, eleinte Budapesten a Vasasnál tréningezett, az elmúlt fél évben legkomolyabban a svéd AIK-nál került szóba a szerződtetése, ám ott végül nem tartottak rá igényt. A sajtóhírek szerint Bogdán rövid távú szerződést köthet régi-új klubjával, januárig írhat alá.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?