OLDALVONAL

Földöntúli boldogság, apa lett az amputált lábú pályabíró

László Attila három éve a Hungaroringen szenvedett szörnyű balesetet.
címkék:
  • Szerző: sk

Örökre megváltozott az élete László Attilának három éve a Hungaroringen. A mogyoródi pályán dolgozó pályabíró a német túraautó-bajnokság futamán dolgozott a tragikus napon. Az egyik versenyző autója a boxutcában megcsúszott a vizes talajon, és telibe trafálta Attilát, akinek a bal lábát térd alatt amputálni kellett.

Az életerős férfi az új helyzetben is feltalálta magát, rengeteget sportol a mai napig.

„A Teqballnál dolgozom. Amellett, hogy űzöm a sportágat, egyfajta nagyköveti szerepet is betöltök. Igyekszem minél több helyen, széles körben népszerűsíteni – magyarázta a még mindig csak 33 éves korábbi pályabíró. – Kaptam egy speciális protézist sportolásra. Elég érdekes élményt ad, gyorsan tudok vele futni, majdnem úgy, mint régen. De emellett rendszeresen gokartozom, biciklizem és duatlonozom.”mondta a Blikknek Attila, akit a magánéletében is óriási öröm ért. Megszületett ugyanis a második gyermeke, egy kislány után egy kisfiú büszke apukája.

„Megszületett a kisfiam, úgyhogy eléggé mozgalmas az életem. Szerencsére ő, a kislányom és a feleségem is jól van. Izgultam, milyen lesz kétszeres apukának lenni, de csak csodákat tudok róla mondani. Mindkét gyermekemet ugyanúgy szeretem, bearanyozzák a mindennapjaimat.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?