OLDALVONAL

Nem mindennapi, ezzel játszották ki a zárt kaput a magyar meccsen

A koronavírus-járvány miatt csütörtökön zárt kapuk mögött játszottak le a Dunaújváros-Tatabánya (17-5) női élvonalbeli vízilabda-mérkőzést.
  • Szerző: ST

A hazaiak bájos sportolónőjének, Gurisatti Grétának azonban érdekes módon „jutottak be” a családtagjai a találkozóra. A 23 éves magyar válogatott pólós közösségi oldalán posztolta, hogy a rokonok az arcképüket egy-egy lufira ragasztották, amelyeket a lelátón palackokhoz kötöztek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gurisatti Gréta
Fotó: MTI

„A nővérem találta ki ezt a meglepetést, és mivel senki más nem tudott bejönni a meccsre, ezért én vittem be a családot. Nagyon jól esett, hogy így állnak hozzá ehhez az egészhez, egy meccsemről sem szoktak lemaradni, idegenbe is mindig jönnek szurkolni”
– mondta el a nak Gurisatti Gréta, aki két gólt szerzett a Tatabánya ellen.

Sziasztok! 🤗 Mint azt tudjátok szinte minden sportesemény zárt kapus lett, így a szurkolók, családtagok sem jöhetnek ki a meccsre! 😞 Viszont az én családom nem ismeri a lehetetlent! 😎 Ismét megoldották, olyan szépen Gurisattisan! ❤️ A nagyszüleim épp a büfébe mentek, így lemaradtak a képről! 🤪 #gr8ta #MINDENT #gurisattik

A klasszis vízilabdázó csapattársai nagyon nevettek a lufis megoldáson, meg is jegyezték, hogy tényleg nincs Dunaújváros-meccs a Gurisatti család nélkül. A nagyobb rangadókra pedig elképzelhető, hogy a többi játékos szintén hasonlóval készül, hogy feldobják az üres lelátókat.

És ezeket olvastad már?