TÜZELŐÁLLÁS

„Nagyon sírtam és szégyelltem magam.” – Hosszú Katinka a nagymamája haláláról beszélt

Hosszú Katinka 2017 decemberében vált külön akkori edzőjétől és férjétől, Shane Tusuptól.
  • Szerző: Ripost

Hosszú Katinka a 2016-os riói olimpián Shane Tusup irányításával három aranyérmet nyert. Az Iron Lady az Indexnek elmondta, rá talált a szabadság, miután 2017 decemberében mindenben szakított férjével és edzőjével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Úszóként hihetetlenül sikeres voltam, de magánemberként nem feltétlenül. 2017 végétől már magánemberként is elérek eredményeket. Rám talált a szabadság. Azt ehettem, amit akartam, nem figyelték a lépteimet, nem maradtam a natúr csirkemell, saláta vonalon. Éles helyzetben nem feltétlenül segít, ha valaki jobban stresszel nálam. Szabadságérzettel telve versenyeztem. Feszült Katinka voltam sokáig, de szembesültem vele, és volt erőm rajta változtatni. Nem cáfoltam azokat, akik azt mondták, hogy visszakapták a régi Katinkát.”

A világklasszis úszónő hozzátette, sokáig robot üzemmódban élte az életét.

„A robot üzemmódban nem foglalkoztam magammal, nem figyeltem az érzéseimre. Az olimpia előtt meghalt a nagymamám, és az agyam egyszerűen nem fogadta be. Blokkolta. Amikor az olimpia után Bajára mentem, gondoltam, átugrom a nagyihoz, akkor jutott el a lelkemig, hogy a nagyi elment. Nagyon sírtam és szégyelltem magam. Szóval áldozatot hoztam, robot lettem, háttérbe szorítottam magam, de megfizettem az árát. Ki tudja, lehet, még most vár rám az érzelmi evolúció?!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?